Dětské oblečení Mayoral

Jak v našem internetovém obchodě, tak v kamenných  prodejnách je široká škála vzorů v mnoha stylech pro různé věkové skupiny. Najdete u nás mimo jiné body a dupačky pro novorozence, šaty a overaly pro dívky, džíny a mikiny pro chlapce. S tradičními doteky, nádechem romantiky nebo městským nádechem najdete u Mayoral všechny trendy. Ať už své děti rádi převlékáte nebo máte svůj vlastní styl, v Mayoralu najdete vše, co potřebujete. Navíc máte obrovský výběr doplňků, které se hodí k oblečení a vytvoříte styly, které si zamilujete.

 
 
Na Mayoralu najdete to nejmódnější dětské oblečení s jedinečnými vzory. Vždy se zaměřujeme na nejvyšší kvalitu, vyrábíme oblečení z jedinečných materiálů zajišťujících maximální pohodlí pro miminka, chlapce i dívky. Chceme vás provázet celým dětstvím vašeho dítěte, proto naše kolekce dětského oblečení zahrnuje oblečení od prvních dnů života dítěte až do 18 let. Rozmanitost naší kolekce vám umožní přizpůsobit se každému věku. Na Mayoralu máme oblečení pro novorozence (od 0 do 18 měsíců), oblečení pro miminka (od 6 do 36 měsíců), oblečení pro kluky a dívky od 2 do 9 let a od 8 do 16 let. Kromě toho máte k dispozici širokou škálu doplňků a obuvi pro vytvoření kompletního oblečení pro děti. Máme speciální řadu obuvi věnovanou těm nejmenším při jejich prvních krůčcích se speciální podrážkou, která se přizpůsobí přirozenému pohybu dětského chodidla. Máme také řadu obuvi pro školní období, která se skládá z odolné a pohodlné obuvi, která dětem podpoří jejich rušné dny ve škole.
 
 
Halenky Nejmódnější dívčí halenky pro věk 8-16 let dostupné v mnoha různých variantách. Modely s volánky a efektními detaily vám nesmí chybět. Oblečení plné optimismu, velmi pohodlné, ideální na jarní a letní dny. Díky široké škále dostupných barev si jistě vyberete ty správné barvy a vytvoříte dívce nádherný outfit. Jedinečný design a komfort nošení dělají naše oblečení zbožňované těmi nejmenšími, dívkám budou halenky Mayoral nepochybně dělat radost. Máme dobrou pověst mezi rodiči, kteří oceňují kvalitu a cenu našich výrobků. V průběhu let si udržujeme nejvyšší úroveň v odvětví dětské módy, to vše díky obrovskému množství práce a inovací, díky kterým jsme schopni poskytnout našim zákazníkům to nejlepší Neváhejte! Objednejte si v obchodě Mayoral a užijte si nákupní výhody, které vám nabízíme. V případě jakýchkoli problémů nebo pochybností se prosím obraťte na naše oddělení zákaznických služeb. Starosta je vždy připraven pomoci
 
 
 
ECO-FRIENDLY
Je-li oblečení eco-friendly, znamená to, že bylo vyrobeno způsobem, který neznečišťuje prostředí. Při jeho barvení byly použity barvy, které nezanáší vodní zdroje, nehynou díky nim ryby a vodní rostliny. Používá jako organický materiál biobavlnu, která není chemicky ošetřována, a spotřebovává se menší množství vody. Normální výroba trička vyžaduje asi 2700 litrů vody, což je stejné množství, jaké průměrný člověk vypije během 900 dnů. Mezi české eco-friendly značky patří například Tree Factory, která za každý prodaný kus oblečení zasadí deset nových stromů.