Tipy na dárky pro děti

Lámete si hlavu s tím, jak potěšit své a nejen své ratolesti skvělým dárkem? Většina rodičů vám řekne, že jejich dítě má příliš mnoho hraček. A co jiného dětem darovat než hračky?  Pokud jde o narozeniny, vánoční dárky pro děti a další příležitosti, poradíme vám, jak vybrat ten správný, aniž byste hromadili další nepotřebné věci? Pokud jde o dárek, který skutečně vynikne a obstojí zkoušku času, postupujte podle našich rad.

 

 

Padají vám hračky doma doslova na hlavu? Bojíte se otevřít skříňky a úložné boxy? Straší vás ve snech plyšáci nebo mluvicí autíčka? Jestli to u vás každý večer taky vypadá jako po bitvě (rozuměj, všechny krabice vysypané, hračky válející se úplně všude – ano, i na záchodě) a pravidelně si hrajete na Popelku a třídíte jednotlivé puzzlíky od kuliček, lega a jiných stavebnic… STOP! Dá se s tím pracovat! Fakt!

  1. Přestaňte se děsit blížících se Vánoc! S trochou snahy se dá množství hraček dokonce snížit.
  2. Jděte na to zostra a proberte, co se dá. Dejte to do swapu, bazaru nebo dětského domova. Děti vážně nepotřebují všechno. (Doporučuji s nimi raději oblíbenější kusy zkonzultovat.)
  3. Darujte místo dalších hraček nějaké pěkné praktické dárky pro děti. Uvidíte, že i ty udělají radost.

 

 

Jestli dumáte, co to tak asi může být.  Jen  vyzkoušejte naše tipy.

 

Oblečení většinou nepatří k dětským vysněným dárkům. Když ale vyberete  skvělé kousky, budou děti tyhle měkouše milovat.

Jestli máte doma malé parádnice a fešáky, kteří se chtějí s „cool oblečky” pochlubit nejen ve škole, ale i na slavnostních příležitostech, vybírejte u nás.

Děti, to je věčné téma všech rodin. Děti jsou naším kořením života, také se někdy říká, že nám život dokáží pěkně osladit. Ale zůstává faktem, že i přes všechny starosti jsou děti tím, co náš život dělá bohatším. Bez nich by to zkrátka nebylo ono. Děti mají úžasný dar kdekoho rozesmát, už jen pouhá jejich roztomilost dokáže vykouzlit úsměv na tváři. Bezprostřednost, která je dětem vlastní, je pro nás neuvěřitelně osvěžující. Bohužel jsme totiž jako dospělí už často zapomněli, jaké je to být dítě